perjantai 23. syyskuuta 2016

Yhteenvetoa

Nyt on niin pitkä tauko takana, että oikaisen :--) ja kirjoitan blogiin vain yhteenvedon.

MES-korkkaus sujui tosiaan Ninjalta hienosti, mutta sen jälkeen käytiin hakemassa myös yksi nolla (43p tms.) ja yksi hylkäys (uusin itse kyltin, jota ei saa uusia). Saatiin kuitenkin se RTK4, vaikka treeneissä ei enää huhtikuun jälkeen käytykään. Toukokuiseen kokeeseen oli hyvä päättää kevätkausi ja mummo sai viettää kesää oloneuvoksena ilman rallitreenejä.

Hunni pääsi mun kanssa kahdestaan 1,5vk reissulle Kouvola-Oulu-Joensuu-Ilomantsi -Joensuu - Kouvola
Oulun reissulla tavattiin myös siskopuoli Penni

Hunni vakavana uintireissulla (c) Heta Pääkkönen

Kesä piti tietysti sisällään paljon uimista

vanha ja viisas voittaa joskus nuoren ja nopean pallonhaussakin

Velipuoli-Rio ja Ninja tapasivat Heinolassa rallyn merkeissä, heille sijat 3. ja 2. Vielä veti isosisko pidemmän korren!
Palasimme Ninjan osalta treeneihin elokuun alussa ja kaverin kanssa tehdyn puisto-ratatreenin jälkeen käytiin tekemässä 82p rata Heinolassa. Säätämisestä huolimatta oltiin kakkosia.  :o Tähän väliin sitten ratatreenejä kahdet samalla kahden naisen kokoonpanolla puistossa ja pientä tekniikoiden tekoa pihalla ilman kylttejä. Mikkelissä syyskuun alussa sitten 96p ja 1.sija. Elikkäs yksi 95p tai ylempi vielä, niin Ninjasta leivotaan RTVA.
WIN!

Hunni päätti keväällä tehdä totalisen karvanvaihdon. Ihankuin ois vaihtanut sukupuolta ja alkanut nartuksi, sillä heitti ihan bikineille. :0 Tälleen kevyen hysteerisenä omistajana kiikutin sen tietysti klinikalle spesialistieläinlääkärille. Otettiin verinäytteet ja ihosta raapenäytteet, mutta mitään syytä karvanlähdölle ei lötynyt. Kuukauden päähän kontrolli ja silloinkin ainoa muutos oli kasvamaan lähtenyt karva. Jotta sain rauhan itselleni, käytin Hunnin nyt sitten syksyllä vielä kerran klinikalla uudessa verikokeessa. Mitään ei edelleenkään löydy, joten karvanvaihto jäi täysin mysteeriksi.  Eläinlääkäri kyllä ehdotti, että Hunni voisi alkaa verenluovuttajaksi, kun on täysin terve ja hyväpäinen eläin (=helppo tehdä toimenpiteitä). Sitten me ollaan Hunnin kanssa samiksia, luovuttamalla mahdollisia hengenpelastajia. :)

Hunni toukokuussa

Hunni heinäkuussa

Hunni syyskuussa (c) Anni Lemmetty

Hunnin kauteen 2016 on kuulunut kahdet kokeet. Toukokuussa käytiin tekemässä HK1 kivalla ykköstuloksella 295p. Tottis oli ihan koulutustason mukainen 96p eli pientä viilattavaa on. Maastossa oli aika bueno eli saatiin 199p. Hakuosuudessa ekalla näytöllä mie käskytin Hunnia maalimiehellä maahan kahdesti --> -1p. Toiseen ilmaisuun fiksuna osasin korjata omaa ohjaamistani ja käskytin maahan vasta myöhemmin (= ollessani lähempänä koiraa), jolloin totteli heti.

Haun jälkeen naama naurussa, on se vaan kivaa!

Elokuussa sitten käytiin tekemässä EK1 kakkostuloksella 262p. Tottis oli metrisellä käynyttä liukastumistapaturmaa lukuunottamatta hyvä, (ja tästä huolimatta) pistein 96. Maastossa sitten kävi työtapaturma haussa meille molemmille, jossa jäi aluetta tarkastamatta ja sinnehän se yksi ukkokin jäi... Jälki ja tarkkuus antoi täydet pisteet, mutta esineruudusta ja pudotetusta lähti molemmista piste.  Maasto-osuuksissa oli jännää se, että esineruudussa ei onnistunut kokeen muut koirat (ja Hunni ainoana toi tuon vasemman takakulman pienen kumilärpäkkeen) ja haussa molemmat ukot nosti vain yksi koira, muilta viideltä jäi se sama kolmenkympin ukko.

Esineruutuun jonottamassa

Valitettavasti Hunnin liukastumisen takia suunnittelemani JK3 korkkaus rotumestaruuksissa sekä AVO korkkaus tokon piirimestaruuksissa jäi meiltä tänä vuonna väliin. Pieni toivo kuitenkin elää, että Hunnin kanssa päästäisiin yrittämään HK2 vielä marraskuulla..  Ninjalle on suunnitteilla muutama rallytoko tähän loppuvuoteen ja lokakuussa toivottavasti päästään taas ryhmään treenaamaan. Ihan ekana on kuitenkin ne "maagiset" rallytokon SM-kilpailut, johon Ninja on karsittu yksilöihin kilpailemaan MES-luokkaan. :)

Vierivä kivi ei sammaloidu! Ninja päässyt testaamaan kahdesti MEJÄä. Kyllä nenäjutut vaan on parhaita!

Ei kommentteja: