lauantai 1. huhtikuuta 2017

Mitä vuonna 2017?

Hunnin kanssa ollaan ehditty korkata rallytokon kisakirja ja saada RTK1 kolmella rallatuksella (eka rata 90p ylimääräisellä istumiella, toka 100p ja 2.sija ja kolmas 100p ja 1.sija). Tokon osalta käytiin tekemässä Janakkalassa AVO1 mukavalla 290,5p suorituksella, sijoitus oli 1./10.



Talven aikana Hunni pääsi pari kertaa Ninjan rallytreeneihin testailemaan kylttejä ja koska AVO-luokan jutut on myös tehtävissä, yritän saada koepaikat ja RTK2 ennen kesää. Jotta elämä ei olisi tylsää, on Hunni myös hieman harjoitellut VOI ja MES -juttuja, sekä peruuttamista. Peruuttamisesssa tuo on kyllä aika ässä! Hunnin kanssa on niin kiva puuhailla mitä vaan, kun kaikki on aina sen mielestä parasta ja hienointa ikinä.



Seuraavaksi odotellaan lumien sulamista, maastoon pääsyä ja vuorossa kokeiden osalta olisi sitten se viime syksynä tekemättä jäänyt HK2. Valitettavasti kun viime syksynä talvi tuli ja hakukoe sitämyötä peruttiin. Lisäksi kova hinku olisi päästä kolmosen jäljelle. Saa nähdä, onnistaako koepaikkasoittelussa ja pääseekö Hunni kuninkuusluokkaa testaamaan ennen P-Hämeen piirimestiksiä. Piirimestiksiin kun varmasti saa paikan.

kolme sukupolvea eli Viima, Hunni ja Ninja //kuvan (c) Annika Perkiö
Hunnin ja Alman lapset tulevat kohta jo 5kk ja kahden kuukauden päästä HunniTilkut täyttävät 2v. Miten aika juokseekaan! Hunni sisaruksineen täytti tammikuussa 5v ja Ninja täyttää reilu viikon päästä 11v. Mummokoiralta leikattiin loppuvuodesta kyljestä koteloitunut rasvapatti pois ja yleiskunto oli eläinlääkärin tarkastuksessa loistava. Kunto on muutekin hyvä ja niveliä ei kolota, joten mikäs on eläkepäiviä sukkajalan viettäessä. :)


Hunnilla on kuntokuuri aloitettu, jota tosin nämä liukkaat kelit hieman häiritsee. Onneksi tänne Lahteen on avattu koirille oma uimahalli ja Hunni onkin päässyt altaalle polskimaan säännöllisesti. Sanomattakin on selvää, mitä mieltä Huu tästä on; Parasta! Koska taas mennään!


Vuoden suunnitelmiin kuuluu paljon kaikkea mukavaa, mutta ehkä mullistavin asia tulee olemaan kesällä, kun toivottavasti laumaan astelee uusi nelijalkainen. Tätä on suunniteltu ja mietitty jo pari vuotta, mutta nyt vasta se odotus oikeasti on alkanut. Niin jännää!

Ei kommentteja: