sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Mitä muuta meille kuuluu?

Jottei postaus muodostu äärimmäisen pitkäksi (minäkö laiska?), otetaan ranskalaisin viivoin.

- Koko alkuvuosi ja kevät meni Hunnin osalta ihan harakoille, kun koitettiin selvittää (lopulta nielurisatulehdukseksi rekattua) kurkun ongelmaa. Eläinlääkärien suosituksista syötettiin useita ab-kuureja ja lopulta sain vinkin kaveripiiristä, että leikkautappas nielurisat. Kunpa olisin tajunnut vaatia tätä aiemmin! Mutta tärkeintä, ehdottomasti, että koira tuli lopulta kuntoon!!
- Ninjasta tuli keväällä mummo!
- Hunnin jäätyä treenitauolle, sain ehdotettua koirien vaihtoa äidin kanssa ja Julle tuli "treenilomalle" Lahteen. 5vk rupeama huipentui HK1 kokeeseen ja tulos tuli. :)
- Sani täytti 13 ja yllätykseksi jouduin viimeisen palveluksen eteen. Onneksi tuli ultrattua se vatsa..
- Kävin kääntymässä Juhannuksena Kuhmossa ja siellä virisi ajatus, että josko Jullen saisi johonkin JK1 kokeeseen.. Niinpä takaisin tullessa Kouvolan kautta, Julle kyytiin ja soittelemaan paikkoja kokeeseen. Paras tulos oli 1. varasija. Siihen kokeeseen oli 2vk aikaa, joten armoton treenaus alkoi! Onneksi ei treenattu turhaan, sillä joku ymmärsi perua paikkansa kokeessa ja me päästiin areenalle. Seurauksena JK1.
- Nälkä kasvaa syödessä ja aloinkin mietiskellä, josko HK2 kokeen tekisi vielä harmaan kanssa.. Niinpä Julle on taas lainassa. :--) Toivottavasti treenit tuottaa tulosta JA saadaan koepaikka! Syksyllä kun tunnetusti hakukokeeseen pääsy on ainakin aiempina vuosina ollut varsin nihkeää.
- Kesän aikana Hunni on päässyt jokusen kerran hakumetsään ja työstön alla onkin rullailmaisu.
- Tottista Hunnille on rakenneltu, tavoitteena tälle syksylle BH. Valitettavasti Hunni sai kentällä päälleen toisen uroksen, joten ryhmäpaikallamakuun työstäminen tokoa ajatellen koki kolauksen. Katsotaan, annetaanko asian olla vai meneekö Huu PM tokoon.
- Ninja on Kouvolassa "vaihdossa", palaa remmiin kunhan Julle palaa kotiin. Kivasti reissullaan Ninja on päässyt eroon äksidentissä aiemmin lohjenneista kahdesta poskihampaasta ja etuhampaista. 

Ja sitten kuvatuksia:

Pöllyinen hammaslääkärin potilas

Hunni ukkojahdissa

taidekuva hallinnasta hakumetsässä :--D

Julle ukkojahdissa

Kaik yhes koos


Hunni the karvalelu..
..ja kiipeilytorni..

..ja tietysti puheopettaja. ;--)

Ikä ei tuo aina viisautta..
Jäljen jälkeinen onnellinen naama
yksi mummon muruista <3


1 kommentti:

Heta kirjoitti...

Voi Hupa ja Nupa <3 :D

Josko ens vuonna pääsisi tämä karavaani kulkeutumaan sinne suunnalle :)