tiistai 28. huhtikuuta 2015

Joskus on kapuloita rattaissa enemmän kuin tarpeeksi

Ensimmäisenä parhaat uutiset! Hunnin morsmaikku-Tilkun synnytys lähenee. Maha on alkanut pyöristyä ja viime viikolla saatiinkin kuva äitikoirasta. Laskettu aika on toukokuun puolivälissä, eli lähellä aletaan jo olla. Jännää! :)

Tilkku ja masuasukit "viikko viis"
Minä meninkin sitten ja reväytin oikean reiden vajaa 2vk sitten. Elikkäs saikkua ja kepin kanssa könkkäämistä on ollut ihan riittämiin. Valitettavasti myös näyttää sille, että toipuminen vie oletettua pidemmän aikaa. :( Onneksi kävely ilman keppiä alkaa hiljalleen luonnistua ja oikeanlaisilla kipulääkkeillä on saatu kävelykin normaalimmaksi. En olisi ikinä uskonut, että väärä liikerata kipeän reiden takia aiheuttaa niin paljon harmia muuhun kroppaan. Huh! Onni on pätevät fysioterapeuttiystävät ja kinesioteipit. <3

Noh, Ninja on ainakin levännyt (lue: lomaillut) sitten lauantaina siintävään ensimmäiseen EVL-kokeeseen. Nyt tuleekin mun koiraharrastus "uran" ensimmäinen kerta, kun en odota tulosta. Treenaamatta ei meillä ole homma hanskassa, joten menemme lauantaina vaan tekemään hyvän mielen (maksullisen)kisa(treeni)n. Pelkkä osallistuminenkin on hienoa, jalka kun meinasi sotkea senkin.

Oman seuran tokokoe siirtyi "kivasti" päällekkäin meidän kevätleirin kanssa, joten se koepaikka sitten oli ja meni. Listaus on tehty ja yritettykin jo uusia koepaikkoja. Toukokuun loppu/kesäkuu luulisi olevan jo sellaista aikaa, että ykköstulos olisi realistinen tavoite.

jalat solmussa :P
toisia voi sentään kouluttaa yksijalkaisena ;)
Koirien onneksi lenkit ovat järjestyneet minun rampautumisesta huolimatta aika kivasti. Iso kiitos kaikille ihanille! Tässä kuvat punaisten kouvostoliitto-lomalta kera "harmaan isännän".

lenkille menijät
lenkiltä palaajat

Jotta elämä olisi mahdollisimman hienosti, meni äitini ruttaamaan autoni kuskin puoleisen nokan. 40v ajoa ilman peltivaurioita, niin pitihän se putki nyt katkaista huimasti ottaen osumaa hiekoitushiekkalaatikkoon peruuttaessa pihasta. Onneksi mulla on hyvä vakuutus! Ja onneksi vauriot saatiin sen verran "teippailtua" (ilman teippiä, tosin :P), että ajaa voi huoltoon asti. Ruttunenäinen paku pääsee huoltoon kevätleirin jälkeen, kun uudet osat saapuvat Ranskasta. 

Ei kommentteja: