tiistai 19. tammikuuta 2016

VAU:n palkintoja ja Hunnin lapset esillä

VAU:n vuoden aloittajaisissa jaettiin palkintoja, joista Ninjalle kaksi:
- Vuoden 2015 tokokoira -kilpailun voitto
- Vuoden 2015 rallytulokas -kilpailun voitto

Lisäksi minut oli äänestetty vuoden parhaaksi TOKO kouluttajaksi, mikä tietysti lämmitti kovasti mieltä. :)


voittajan on helppo tuulettaa!

 Kovat pakkaset jatkuu, mutta valo alkaa lisääntyä ja niinpä kameraakin on päässyt pitkästä aikaa ulkoiluttamaan. Koirat ovat viettäneet iloista treenilomaa ja huoleton ohjaaja meni ja ilmoitti molemmat kokeeseen. Hunnin (toivottavasti) vika ALO tokotus on nyt lauantaina. Lahjattomat treenaa, kahdella eri hallilla pyörähdetty jotenkin eikös se ole ihan riittävää aktiivisuutta. :--) Ninjan (toivottavasti) viimeinen VOI rallittelu on sitten helmikuussa. Kerran on käynyt Ninja nyt hallilla tekemässä MES-luokan sm karsintaradan ja voin kertoa ettei tullut _yhtään_ mitään. Liikaa sellaisia juttuja, joita ei olla vielä edes harjoiteltu. Mutta olipahan taas hauskaa ja maha kipeänä nauramisesta!

iästä viis, vauhtia riittää

Naamassa jotain? Täh?

Nyt sunnuntaina oli Lahden ryhmänäyttely ja pentunäyttely ja siellä pentunäyttelyn puolella esiintyivät Hunnin lapsista Maj ja (Hämeenlinnan) Taavi isoissa pennuissa. Jännä paikka kun sekä omistajat että koirat olivat ekaa kertaa missään liikkeellä. Ilo on avoimet ja reippaat pennut, joita ei tuollainenkaan juttu huimaa. Kyllä saa olla ylpeä jälkikasvusta!!

Taavin esitti omistaja itse ja minä esitin Majn. Molemmat olivat tuhdissa kunnossa (ahneudella on puolensa, ellei pidä varaansa), karva on kiharaa ja sitä ei ollut yhtä paljon kun luokkakavereilla, korvat kuulema isot ja hännät liian ylhäällä liikkeessä.. :D Mutta "erinomainen luonne" luki molempien papereissa, kuten nyt odotettavaa olikin. :) Vähemmän ruokaa kuppiin, lisää treeniä ja ei muuta kun sitten sitä "metsämiehen sertiä" metsästämään! Maj on kuulema menossa vielä sitä ennen treenaamaan Lahti KV:hen, joten sinne täytyy mennä lasta juoksuttamaan.

Maj (c) Anni Lemmetty
Taavi (c) Emma Tuominen
näin esitetään 8kk ilman näyttelytreeniä - liikkeestä seisominen :D (c) mie itte kännykällä

Maj jäi vielä seuraamaan ryhmänäyttelyn puolelle tervuja. Aitiopaikalta olikin hyvä seurata kehän sujumista.

Ei kommentteja: