keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Hold the vision with Ninja

Noniin, kuukausi treeniä takana, eka kokeenomainen ja hienosti edistyy. :) Nyt lauantaina käydään seuraavissa kokeenomaisissa, ettei vaan pääse totuus unohtumaan.. :P Tosi kiva juttu kyllä, kun näitä kokeenomaisia on näin hyvin tarjolla ja pääsee jo heti tälleen alussa tekemään liikekokonaisuuksia. Huhtikuu tulee kuitenkin vauhdilla!

Ninja on päässyt myös seinän toiselle puolelle treenaamaan. Siis melkein eri halliin!
Ensimmäisestä kokeenomaisesta jäi kyllä äärimmäisen hyvä fiilis. Siinä todella huomasi edistymisen ja miten paljon palikoita meillä on jo hyvässä kehitysvaiheessa. Ohjatun merkille meno oli ehkä kaikkein suurin fiilistelyn paikka, niin rento ja focus oikeaan asiaan. Sitä saa mitä vahvistaa, indeed. :)

Ninja on tehnyt treeneissä yhtä tunnaria lukuunottamatta tosi hyviä haisteluita. Onnistuneet siis 31/32 ja jännityksellä seurataan, kuinka homma jatkaa kehitystään. Kaikenlainen oheisrekvisiitta on mukana hommassa ja hienosti haistelee kaiken maailman häiriöhärpättimistä (mm. noutokapuloista) huolimatta. Lisätään hiljalleen variaatioita, matkaa ja päästetään liikkeeseen kiihtyneemmässä mielentilassa. Katsotaan saadaanko toistomäärää siihen tasoon, että pinttynyt mielikuva kaiken mahdollisen, myös tunnarikapuloiden, noutamisesta peittyy. We are on our way!

my little pony vauhdissa
Treenattavaa erityisesti:
- tunnari (ullatuuus)
- kaukojen taka-ajatus (:D )
- luoksarin seisominen pitkältä matkalta (takafocuksen mietintä, mikä toimisi kisakaavassakin, vai onko sellaista Ninjalle luotavissakaan?)
- ohjatun suunnat, erityisesti oikea ja molemmissa häiriökapulat
- häiriöt matkalla ruutuun, erityisesti ihmis- ja merkkihäiriöt hyviä
- liikkeestä seisominen ekana jäävänä (pk-koiran urautuminen)
- kuuntelutreenit

+ tietysti sitä merkkifocusta jatketaan

Sitten voisi hiljalleen alkaa raapia myös sitä seuraamista silleen, ettei edistäisi koko koiranmittaa. Josko vaikka vaan puolikkaan. 0:)

Aamuauringonsäteet ja "än, yy, tee..."


2 kommenttia:

Eeva kirjoitti...

Hienoa! Hyvä TE!

Minna kirjoitti...

Kiitsa! :)