maanantai 14. syyskuuta 2015

Hunni uusi piirimestaruusmitalit

Tänäkin vuonna kehiä oli kaksi, aika lähekkäin ja EVL + ALO teki samaan aikaan. Tuomarina meidän kehässä oli aurinkoinen Riikka Pulliainen. Olipa kiva päästä seuraamaan uusilla säännöillä kaikki luokat! Hunnin kanssa mentiin alokkaaseen myös tänä vuonna, sillä avoimen liikkeitä ei ole edes aloitettu.
kyl se on semmonen mamman muru <3

virallinenkin posekuva otettiin :)

Hauska ero edellisiin sääntöihin oli se, että molemmat tuomarit (Pulliainen ja Tallberg) pitivät ennen luokan alkua tuomarin puhuttelun varsin yksityiskohtaisesti ja koirien luoksepäästävyys tarkistettiin kehän ulkopuolella numerojärjestyksessä tuomarin luona "pyörähtämällä". Hunni onneksi ymmärsi käyttäytyä, eikä jyrännyt vielä sairaslomalla olevaa tuomariamme. :P

Hunnin seuruu (c) Kristiina


Ekana tehtiin paikallaolot kaikilla koirilla. Alokasluokassa koiria oli 16 eli paikallaolot tehtiin 4 x4 koiran ryhmässä. Hunni oli kahden tyttökoiran välissä, jotka molemmat nollasivat liikkeen hillunnalla. Näytti olevan pojalla aika "kuumat paikat". :P Viksuna poikana ymmärsi kuitenkin suorittaa korrektin makuun ja noudatti käskyjä uusien sääntöjen mukaisten erillisten nostojen/laskujen mukaisesti. Hieno Huu!


Paikkamakuu: 10
Seuruu: 10
Maahan seuruun yhteydessä: 10
Luoksetulo: 10
Noutoesineen pitäminen: 9 (käänsi päätä oikealle kyylätäkseen evl bortsua ja korjasi sitten suoraksi)
kauko-ohjaus: 6 (kaksoiskäsky maahan ja huono ylösnousu)
estehyppy: 10
Kokonaisvaikutus: 10

Näinollen Hunni keräsi siis yhteensä 190p ja sai KP. Tällä saldolla irtosi myös alokasluokan voitto. Oltiin tänä vuonna myös LKK joukkueessa ja meidän poppoo sijoittui hienosti pronssille.


Kehässä oli haasteellista yrittää noudattaa liikkurin ohjeita ja kuunnella samalla tuomarin kommentit. Hunnin olisi pitänyt olla hengailemassa kauemmin ennen omaa suoritustaan ja ylipäätänä pitäisi treenata enemmän ja nimenomaan häiriöitä. Kaukojen alkeet on ihan oppikoulun asteella, joten ei olla treenattu kuin sitä ylösnousua nyt tämä kulunut viikko --> eihän se mene sitten maahan. Tokon treenaus alkaa ensi kuussa, kun alan vetää Helin kanssa puokkiin seuran valkkutokoryhmää. Talven aikana olisi tarkoitus tokottaa sen verran ahkerasti, että on Hunni on ensi vuonna valmis AVOon. :)

meidän tiistaitiimin pojat oli ykkösiä omissa luokissaan, hyvä Hunni ja Tron!

Zara, Alma ja Hunni eli PM3 joukkue

ALO-luokan kolme parasta

joukkuemitalistit


Ei kommentteja: