sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Ninjan rallitteluja

Ninjan kanssa ollaan käyty rallitokoissa nyt viime päivityksen jälkeen kolmesti. Oman seuran kokeessa korkattiin avoin 31.10. Persus alhaalla sivulletulo edestä eli -10p, mutta muuten jees eli summaksi tuli 90p ja tuomarin palkinto.

Lahti 31.10
Sitten seuraavana kaksipäiväinen koe Heinolassa. Lauantaina Ninja teki saksalaisen täyskäännöksen kohdalla puolenvaihtokäännöksen, joten se tartti sitten uusia ja siitä -3p. Eteentulossa tuli liian lähelle eteen, joten siitä -1p. Summaksi siis 96p ja 1.sija.

lauantain ratapiirustus

kehään jonottamista
Sunnuntaina sitten muuten jees, mutta taas liian lähelle eteentulossa ja -1p. Muuten jees eli summaksi 99p ja koska oltiin kolmesta saman pisteen saaneista nopeimpia, myös 1.sija. Tämä oli meidän kolmas avo-rata ja kolmas hyväksytty, joten RTK2 ja siirto voittajaan.
sunnuntain ratapiirustus


RTK2 palkinnot

Tässä sitten vajaa viikko aikaa ja 21.11 Janakkalassa meillä VOI-korkkaus. Radalla oli sitä pirun oikealla puolella seuruuta ja kolme kylttiä, joita ei osata.. No kauheasti koitin treenata ennen kehään menoa ja keksin apukeinoja joilla sain kyltit suoritettua. :D Tuli sitten tietysti virhepisteitä mun avuista, yhdenaikaisuuden puuteista, liikkeen temmon jatkumattomuudesta  eli siis suomeksi huonosti suoritetuista kylteistä. Lisäksi se puolenvaihtokäännös piti uusia kun Ninja teki sen aluksi väärään suuntaan pyörähtäen.. :D Noh, muut mokaili paljon enemmän, joten meille 87p suorituksella 1.sija.


Tälle vuodelle meillä on vielä yksi rallikoe (ensi lauantaina), jonka jälkeen ei ole ennen VAU:n omaa helmikuun (?) koetta tarkoitus mennä minnekään. Mie en ollut yhtään varma RTK2:n saamisesta kolmella kokeella, joten ilmoitin Ninjan sitten näihin kahteen ns. ekstrana. No niin vaan tuli suoraan siirto voittajaan ja ehjä oli edessä. Oikean puolen jutut ja puolenvaihdot tekee niin paljon tiukkaa niin kauan vasemmalla puolella seuranneelle, että saa nähdä kuinka tuon 9,5v mummokoiran saa tuohon taipumaan. Varsinkin kun ohjaajalle tää tuottaa suunnattomia vaikeuksia. :D Yksi jännä kohta on myös se, että miten pysyy paketti kasassa. Meinaa mummolla vähän lähteä mopo lapasesta rallihuumassa.. :D

3 kommenttia:

Mirandaa kirjoitti...

Ai te olitte te! En kyllä tunnistanut mutta Ninja teki ihan super mageeta duunia! Tosi symppiksen näkönenkin :')

Mirandaa kirjoitti...

Ai te olitte te! En kyllä tunnistanut mutta Ninja teki ihan super mageeta duunia! Tosi symppiksen näkönenkin :')

Minna kirjoitti...

Kiitos! Vähän meinasi olla mummolla liian hauskaa.. :D