maanantai 16. marraskuuta 2015

TOKOn valkkuryhmän treenit startanneet

Vaikka olin suunnitellut jättäväni kouluttamista vähemmälle, lähdin sitten kuitenkin tämmöiseen osittaiseen-vetovastuuseen. Saan oman koiran mukaan treeneihin, joten tulee kaksi kärpästä yhdellä iskulla. :) Kahdet treenit ehtinyt olla (treenataan 3 kertaa kuussa kimpassa)  ja lauantaina meillä oli ekan kerran Oilin koulutus (näitä tulee olemaan ennen ässämmiä yhteensä viisi) ja me aloitettiin Hunnin kanssa merkin kierron treenaus. Tässä pari pätkää treenistä:

Ensin pelkkää kiertoa

Sitten vähän variaatiota

Lopuksi vielä kapuloiden ohi

Hyvin huomaa kun kapuloista voi kyllä mennä ohi, mutta paluuseen ei meinaa lähteä, kun se on muutenkin vielä hankalaa saati sitten kapuloita kohti. :D Hunnille olen siis älykkäänä opettanut merkin jo viime talvena ihan vaan aktivointimielessä ja nyt vasta aloitettiin kierron treenaus. Näinpä tuo merkin taakse pönöttämään jäänti painaa selkeästi takaraivossa, vaikka melkeen vuoteen ei ole edes merkkiä tehty.

Parasta ehdottomasti näissä Oilin koulutuksissa on se, että kuminauhaa venytetään ja poistutaan mukavuusalueelta. En olis ikinä itse vetänyt noita kapuloita ja muita hässäköitä tohon vielä piiiitkään aikaan. Ja tuo maahanmeno, eihän se tommostakaan ole ikänä tehnyt. Ainoat maahanmenot musta kaukana on eteenmenon maahanmenot.

Tehtiin myös ruutua ja kaukoja, sekä mietittiin sivulletulon tekniikan korrektimmaksi treenaamista. Näistä ei kuitenkaan ole videomateriaalia. :) Tavoitteena Hunnilla on siis ensi vuonna AVO1, joten pikkuhiljaa aletaan herätellä ajatusta uusista liikkeistä ja fiksata vanhoja.

treenien jälkeen kotoilua :P


ps. Tää blogin päivitys ei kyllä toimi yhtään. Eilen yritin laittaa videoita suoraan, ei toiminut. Aiemmin ollut isoja ongelmia kuvien näkymisen kanssa (näkyyköhän ne edelleenkään muille kun mulle itselle?!)... Blogger sucks.

Ei kommentteja: